modernisering datasenterarkitekturen nlogic juniper

Modernisering av datasenterarkitekturen

Nettskyen, mobilitet, big data og sosiale medier har gjort applikasjoner viktigere enn noen gang for å levere forretningsresultater. Har du det riktige datasenternettverket for å støtte dine virksomhetskritiske applikasjoner?

Spørsmål du bør stille om datasenterets infrastruktur:

  • Leverer det nødvendig ytelse?
  • Er det tilstrekkelig sikret og kan du stole på at det har oppetiden du trenger?
  • Kan det enkelt oppskaleres etter hvert som bedriften vokser?
  • Er det lett å håndtere hvis du trenger å gjøre endringer?

Mange organisasjoner opplever det samme; utfordringer innen IT må takles med færre ressurser. Man er avhengig av å gjøre smarte investeringer for å modernisere datasentrene sine med enkle, åpne og smarte arkitekturer. Det kan være tøft å være IT-ansvarlig med oppgaven å bygge opp datasenterinfrastrukturen. Organisasjonene endres raskt, vokser fort og er umettelige brukere av IT-tjenester. Sannsynligvis ønsker alle IT-ansvarlige de samme tingene: Robust infrastruktur, høy skalerbarhet, ytelse i verdensklasse, bunnsolid sikkerhet, gjennomgående mobilitet og applikasjoner med høy tilgjengelighetsgrad. Denne jobben gjøres enda vanskeligere om man har minimalt med IT-personell, stramme budsjetter og gamle legacy-datasenterarkitekturer. Særlig datasentrene er mange ganger en flaskehals, ettersom de ofte ikke oppfyller behovene en raskt voksende bedrift har.

Mange leverandører har løsninger som krever at bedriftene må starte med et begrenset utvalg som kun håndterer ett aspekt av nettverket (f.eks. switching), eller benytte dyre «fjern-og-erstatt»-strategier. Dette kan utelukke bedrifter som har behov for å rulle ut teknologi gradvis etter som behov og prosjekter utvikler seg. Heldigvis har IT-ansvarlige en ny mulighet som lar dem modernisere datasentrene sine med en enkel, åpen og smart utforming – en arkitektur som tilbyr ytelse og egenskaper i beste klasse, men med en gunstig økonomisk, fysisk og ressursmessig profil. Juniper Networks’ ® MetaFabric™-arkitektur gir IT-organisasjoner en plantegning for moderne datasenterutforming som inkluderer alle elementene i nettverket –switching, ruting, sikkerhet, administrering og virtualisering. Denne arkitekturen leverer ytelsen, sikkerheten, skaleringen og administrerbarheten en bedrift behøver for en effektivitetsøkning i datasenteret.